Ölprovningar med Beer & Beyond

Beer & Beyond håller även ölprovningar för företag och privatpersoner. Provningarna hålls vanligtvis centralt i Göteborg och är öppna för grupper på minst tio personer.

beer-wheelSom introduktion rekommenderar vi provningen Stila dej – en resa genom olika ölstilar: En introduktion till ölets mångsidiga värld. Vi provar oss fram genom 6-8 olika ölstilar från olika länder – från ljust & humligt till mörkt & maltigt.

Men vi är naturligtvis öppna för andra förslag. Vi designar gärna provningar enligt era önskemål.

Ölprovningen tar vanligtvis en och en halv till två timmar. Vi rekommenderar deltagarna att undvika starka parfymer och annat som kan störa doftsinnet och att inte gärna äta direkt innan provningen då detta kan påverka smaksinnet.

Låter det intressant? Hör av er för detaljer: info@beerandbeyond.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *